Over fly-drive-portugal.nl

Wie zijn wij?

Fly-drive-portugal.nl is onderdeel van DTW Tours waar u terecht kunt voor nagenoeg alle bestemmingen. Op deze website bieden wij onze Portugal reizen aan met de mogelijkheid om reizen op maat te laten samenstellen. U vindt bij ons aanbod van zowel de grotere als de kleinere reisorganisaties.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Behalve ons aanbod van pakketreizen van de bekende en minder bekende touroperators, zijn wij gespecialiseerd in maatreizen. Dat zijn reizen die wij helemaal samenstellen op basis van uw wensen. Hierin bemiddelen wij tussen u en een van de reisorganisaties. Wij maken een reisvoorstel voor u en indien u wenst te reserveren, maken wij ook de boeking voor u in orde. De uitvoering en afhandeling van de reis wordt gedaan door de reisorganisatie waar wij uw reis kunnen inboeken. Ook betaalt u de reissom direct aan de reisorganisatie (in verband met de garanties van het SGR en ANVR). Via ons offerteformulier kunt u geheel vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen.

Boeken met garanties & zekerheid

Wij werken alleen samen met touroperators die zijn aangesloten bij zowel de SGR (Stichting Grantiefonds Reisgelden) als de ANVR. Doordat u rechtstreeks aan de touroperator betaalt, bent u verzekerd van uw betaalde reisgeld bij eventueel financieel onvermogen van de touroperator.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijk reisadvies
  • Reizen op maat
  • Flexibele reizen
  • Ruime ervaring

  • Hoe kunt u ons bereiken?

    Via onze chat kunt u ons altijd benaderen voor vragen en/of opmerkingen. Indien wij offline zijn, kunt u hier een bericht achterlaten en zullen wij u spoedig antwoorden. U kunt ook ons contactformulier invullen. Liever mailen? Dat kan naar ons e-mailadres info@fly-drive-portugal.nl.