Luchthaven transfer in Portugal

Airport transfers Lissabon, Porto en Faro

Boek van tevoren een transfer van en naar de luchthavens van Portugal, dat scheelt een hoop "gedoe" bij aankomst en u weet van tevoren wat u betaald! Keuze uit privé taxi, gedeeld vervoer of shuttle bus. Uw vervoer staat bij aankomst klaar en uw vakantie kan meteen soepel beginnen!

Direct naar:

 • Lissabon airport transfers
 • Porto / Oporto airport transfers
 • Faro airport transfers
 • Funchal / Madeira, Ponta Delgada en Terceira airport transfers

 • Behalve vervoer van en naar de luchthavens in Portugal, zijn er nog veel meer mogelijkheden om een taxi of transfer in Portugal te boeken. Bekijk hier alle mogelijkheden.

  Airport tranfsers Portugal

  Transfers van / naar luchthaven Lissabon

  Vlieg naar Lissabon airport en stap meteen in uw vooraf geboekte transfer! In Lissabon kunt u kiezen uit privé vervoer per taxi, gedeeld vervoer (u deelt een taxi met andere onbekende personen) of de shuttlebus.

  Vervoer van / naar Porto airport

  Bij aankomst op de luchthaven van Porto / Oporto staat uw vevoer al op u te wachten! Keuze uit een privé taxi of gedeelde taxi. Uiteraard kunt u ook een retour transfer boeken, zodat u weer naar Porto airport wordt gebracht.

  Luchthaventransfer van / naar het vliegveld van Faro

  Transfer nodig vanaf Faro airport naar Faro centrum, Albufeira, Lagos of Meia Praia? Regel het makkelijk van tevoren, zodat uw privé taxi voor u klaarstaat bij aankomst op de luchthaven.

  Airport transfers Funchal / Madeira, Ponta Delgada en Terceira

  Voor vervoer op de Portugese eilanden kunt u ook bij ons terecht. Voor een transfer van en naar Funchal airport op Madeira kunt u een privé taxi boeken. Op de Azoren bieden wij deze service aan in Ponta Delgada op São Miguel en de luchthaven van Terceira eiland.